Selecteer een pagina
Aruba-Experience Cafe

7-7-2022

Ik ben blij dat ik hier ben en dat ik met mijn dochter haar 20-jarige verjaardag samen kan vieren. Ik voel me goed. Zon, zee en strand doen wonderen. Good Vibes. Zo wil ik leven. Geen negativiteit meer. Genieten van het leven en van de mensen die ik ontmoet op mijn pad. Een glimlach, een praatje is het minste wat ik kan doen en dit kan iemands dag beter maken. Contact maken. Daar is waar het om gaat. Openstaan voor anderen ook al heeft iemand een andere mening en staat iemand anders in het leven. Maar we zijn allemaal mensen met een hart. Een hart kun je raken. Een hart wil ik alleen nog maar in en vanuit liefde raken. Zodat een hart een sprongetje maakt, liefde voelt en vrij kan en mag zijn. Dat is wat uiteindelijk ieder mens, ieder hart wil. Een mens met een hart, een mens met liefde zijn. Dat is zoals ik wil leven. Dat is wat ik ook zou willen voor de totale mensheid. Niet meer en niet minder. Ieder op zijn eigen pad. Daar wil ik wel aan meewerken. Vanuit mijn eigen hart, maar niet meer ten koste van mijn eigen hart.

Translate »