Selecteer een pagina
Aruba-Ranchero Curason

3-7-2022

Na even in andere energie gezeten te hebben afgelopen dagen, vonden we elkaar vanochtend weer. Er is veel tijdverschil (6 uur) dus samenkomen is even zoeken. Maar de jetlag energie doet zijn werk. Hoewel ik je continue voel, voelt de energie dan toch anders. Maar vanochtend zocht ik je op, wilde bij je zijn en me voeden met onze liefdesenergie. Als ik me op jou richt, verwen ik ook mezelf. Het was weer heerlijk samenkomen. Met mezelf, met jou. Hoe makkelijk gaat dat nu toch. Intunen op jouw energie. Krachtige energie sturen. Voelen wat er gebeurt en dan de overgave aan elkaar, aan mezelf, aan jou. De energie stroomt daarna weer lekker door en ik ga weer lekker genieten van S. en Aruba. Het is fijn om hier te zijn. En ook jij reist met me mee. Als ik alleen nog maar dingen doe waar ik me goed bij voel, doe jij dat ook. Dan zijn we allebei blij. Afstand maakt niet uit voor energie. 8000 km bij elkaar verwijderd en de energie met en naar jou voelt hetzelfde als dat we dichter bij elkaar zijn. Dit is er en mag er allemaal zijn.

 

 

 

Translate »