Selecteer een pagina
Aruba-Oranjestad

2-7-2022

Ik geniet met volle teugen op Aruba. Via Aloe Vera Farm, Aloe Vera Farm naar Oranjestad Aruba-Oranjestad richting strandjes in het Oosten Aruba-Mangel Halto waar het meer locaal is en rustiger. Zonder er al geweest te zijn voelt de energie van het westen met zijn grote hotels al drukker. We hebben een emotioneel gesprek en ik vertel haar over mijn proces. Voor mij was het een bevrijding maar er vloeiden ook tranen. Ze staat open naar mij en tegelijkertijd voel ik bij haar dezelfde hoog gevoeligheid waar ze niet zo goed mee om weet te gaan. Ik hoop dat ik met mijn energie haar een beetje kan helpen. Tegelijkertijd realiseer ik me dat ik op haar leeftijd niet op deze manier in het leven stond zoals zij nu in het leven staat. Dat is mooi om te zien. Ik ben blij dat ik over mijn situatie heb kunnen praten maar ik realiseer me ook dat het erg veel informatie is. Ik trek me weer even terug bij mezelf. Er alleen maar zijn voor en met haar en aardse leuke dingen doen.

 

 

 

Translate »