Selecteer een pagina
Aruba

1-7-2022

Ik ben aangekomen op Aruba waar mijn dochter S. stage loopt. Ik ben blij om haar weer van dichtbij te kunnen voelen. Een dag later dan gepland in verband met storm Bonnie. Ik voel heel veel ruis in mijn hoofd en mijn oren gaan tekeer. Er hangt drukke energie voor mij. Ik ga kijken hoe ik hier mee omga, maar ik ga vooral genieten van het samenzijn met haar.

Tijdens het reizen heb ik veel fijne gesprekken gehad en alleen reizen is dan ook leuk om te ervaren. Ik zoek en maak eerder contact met anderen. Wat deze reis, deze afstand met onze energie doet, daar ben ik wel benieuwd naar. Voel ik je dan ook nog zo sterk? Natuurlijk weet ik dat afstand voor energie geen verschil maakt, maar ik ben toch benieuwd hoe dit werkt voor onze ziel. In het vliegtuig voelde ik hele sterke energie maar ik kon er niets mee doen. Maar zo hoog in de lucht, zo hoog in de wolken zou de energie sterk moeten zijn. Wij vinden elkaar boven. Maar het zitten in een vliegtuig geeft een hele andere druk in een lichaam. Daar werken andere krachten. Heel diep van binnen voelen deze krachten niet meer goed voor mij. Ik probeer dit los te laten. Vliegen is voor mij mensen ontmoeten. Daar geniet ik van. Vliegen is eigenlijk nooit zo mijn ding geweest. Maar om verder te reizen zal ik toch een vliegtuig moeten pakken. Hoe ver en hoe vaak wil ik nog gaan? Zal ik vaker dichter bij huis blijven? Maar nu ga ik genieten van S. en ben blij dat ik haar weer in mijn armen kan sluiten.

 

 

Translate »