Selecteer een pagina
Arnhem

26-6-2022

Leven in mijn eigen schaduw. Ik leef. Maar nog steeds niet uit de schaduw. Ik mag uit de schaduw komen en vol gaan leven. Ik leef vol, maar het kan nog voller. Dat is wat ik voel. Het komt goed maar het kost toch nog wat tijd. Ik kan niet meer doen of er niets aan de hand is. Ik leef in 5D in de 3D wereld. Ik kan me aanpassen en vertel verder niets over mijn echte zelf. Ik laat me alleen zien. Mijn echte zelf leef ik met jou en schrijf ik op in mijn dagboek. Ik werk het uit in mijn blog en zet het op mijn website. Dit stuur ik dan het universum in. Dat voelt goed en zo kan ik het loslaten en ben ik het kwijt zodat ik hier op aarde een goed leven kan leven.

Ik heb vannacht lang wakker gelegen. Jij ook? Ik heb vanochtend een heldere droom en vraag me af of jij dichtbij in de buurt bent. Ik voel je energie heel sterk en dichtbij op dit moment. Waar ben je? Ik voel heel sterk dat ik zelf uit de schaduw mag komen. We zullen zien wat al deze heldere dromen betekenen.

 

Translate »