Selecteer een pagina
Biesbosch

23-6-2022

Kan ik helemaal leven vanuit mijn gevoel? Al het andere loslaten? Ik zou dat wel willen uitproberen. Daar zou ik wel naartoe willen. Kan ik dan ook leven zonder klok, zonder tijd? Alleen maar leven op de zon en de maan en de sterren. Dit gaat misschien wat ver, maar zo leefden mensen vroeger wel en konden ook leven.

Gister een heerlijke, prachtige dag gehad en gekanood. Wat een mooi gebied en wat een rustige activiteit is dit. Ik heb genoten van iedere slag met mijn peddel. Het is echt rustgevend. Er stond niet veel wind dus het weer hielp mij wel een handje. Dit was mijn laatste Biesbosch dag en ik kijk terug op 10 heerlijke dagen met mezelf. Ik geniet van mezelf en ik geniet van de spontane gesprekken met de mensen onderweg. Gewone praatjes maken. Contact maken. Hoe fijn is dat.

 

 

Translate »