Selecteer een pagina
Biesbosch

22-6-2022

Ik heb hele fijne gesprekken met mezelf. Ik heb het goed met mezelf. Gisteravond voelde ik je heel licht. Ik streelde mijn eigen lijf heel zacht en zo voelde het of we bij elkaar waren. Het was goed en lief en zacht.

Ik heb afgelopen twee dagen gewandeld in de Biesbosch. Mijn hoofd leeg maken. Energie van mezelf, van anderen en van de wereld kwijtraken. Wat een zware energie voelde ik. Na het wandelen ben ik hier weer vanaf. Het is een mooi, maar laaggelegen gebied in Nederland. Als ik daar loop vraag ik me wel af of dit gebied er over 100 jaar nog is.

Ik heb weer een afstandsbehandeling gedaan en voel en ervaar wat dat met mezelf doet. Eigenlijk is het niet eens belangrijk om te weten wat het met de ander doet. Ik doe een behandeling wel alleen maar als de ander ervan weet. Maar ik merk dat er toch ook onbewust dingen gebeuren. Zonder dat ik of de ander het weet. Alleen al heel sterk, positief aan iemand denken en deze energie sturen kan al werken. Gedachtekracht. Wat een bijzondere ervaring was het weer.

 

Translate »