Selecteer een pagina
Biesbosch-Kayak

17-6-2022

Gistermiddag ruim vier uur gekayaked in de Biesbosch. Het was prachtig en wat een genot om dan alleen te zijn in rust en stilte. Veel vogels, een hert maar geen bevers gezien. Dat het gecultiveerde aangelegde natuur is heb ik maar even naast me neergelegd. Toch heb ik wat moeite als ik daar doorheen ga en de dieren verjaag. De vogels vliegen weg als ik aan kom in mijn gele kayak.  Hoelang mogen hier nog mensen komen en gaan ze dit gebied dicht gooien voor toeristen?

Samenkomen is een energetische behandeling voor ons allebei. Als er zonnestormen zijn is die energie heel sterk en is de magnetische aantrekkingskracht tussen ons ook heel sterk. Wij geven elkaar dan een energetische behandeling om de energie hoog te houden. Maar tegelijkertijd wordt er liefdesenergie afgevoerd. Het blijft een bijzonder en dankbaar pad.

 

Translate »