Selecteer een pagina
Biesbosch

13-6-2022

4:44 Ik wil niet meer vluchten, ik wil niet meer vechten. Ik wil alleen nog maar zijn. Zijn wie ik diep van binnen ben. Dat kan ik niet alleen maar blijven zeggen. Ik zal er ook fysiek iets aan moeten doen. Ik kan niet blijven zitten waar ik zit. Dan verandert er niets. Ik voel dat het er aan zit te komen. Hoewel ik nog steeds niet weet waar ik nu precies wil gaan wonen. Wat voelt goed? Vakantiewoning? Maar waar? Ik zal me hier komende tijd op gaan richten. Niet meer vluchten maar actief gaan worden om dat uit te zoeken.

Ik voelde me gister heel goed. Als ik moe word komen er veel gedachten. Ook dan zal ik mijn energie hoog moeten houden. Zo kwamen we diep, diep samen, dicht bij elkaar. It’s a miracle. Dit is echt van een andere planeet. Jij en ik. Alleen nog maar samen. In liefde en licht. Ik voel dat ik aan zet ben.

8:14 Ik heb een droom. Er stort een luchtballon, die eerst allerlei rare capriolen maakt in de lucht, naar beneden en richt veel ravage en vuur aan. Er komt één persoon uit gekropen en leeft nog. Ik zie en zag het allemaal gebeuren.

Is dit de ballon die ik probeer hoog te houden? Dat dat niet meer lukt? Als ik mijn ballon aan de grond zet levert dat ook veel vuur op? Ik kan de ballon niet meer in de lucht houden. Laat hem maar landen. Maar dan wel veilig! Maar er zal zeker ook vuur en verdriet ontstaan. Is dit wat er nu moet gebeuren?

 

Translate »