Selecteer een pagina
Nederzandt

11-6-2022

Het is bijna niet meer in woorden op te schrijven wat er tussen jou en mij gebeurt. Het is onwerkelijk werkelijk. De ziel komt samen en ik krijg veel door. Ga jij bewegen richting mij? Ik hoor mijn naam zeggen in mijn oor. Het is een gesprek tussen jou en mij met onze ziel via ons lichaam. Het is allemaal heel duidelijk voor mij. Ik ga vragen stellen en krijg antwoorden. Soms word ik heel warm maar het wordt ook duidelijk dat we nog niet samen kunnen komen in het aardse. Maar we komen wel dichterbij. Ik zal nu echt eerst stappen moeten gaan zetten om alleen te gaan zijn. Echt alleen. Dus is er nog wel werk aan de winkel. Maar het was zo bijzonder om op deze manier samen te komen. Bij een ja-antwoord gaan mijn ogen heel erg trillen. Mijn ogen zijn mijn pendel. Zeggen ja of nee. Nee is geen trilling en dan is het stil. Als ik een vraag stel waar ik het antwoord op weet gaan mijn ogen heel erg trillen van boven naar beneden. Dit alles gebeurt bewust onbewust. In trans liggend in mijn bed, maar volledig bewust van mijn lichaam. Zo bijzonder weer. Aards wil ik alleen maar ja-antwoorden op al mijn vragen. Ik wil nu bij je zijn… maar zo werkt het niet. Ik zal toch echt eerst nog zelf aan de slag moeten. Dit was wel een heftige maar mooie ervaring. Ik laat je weer los in liefde en ga weer verder op mijn eigen pad. Het pad op van de onvoorwaardelijke liefde. Ik hou van jou.

Na dit gebeuren komt er een interessant bericht op Facebook langs over foton energie.

Translate »