Selecteer een pagina
Biesbosch

9-6-2022

Er komt weer veel door over hoe onze situatie eruit gaat zien. Ik ben nu niet voor niets in Nederland. Ik voel dat wij dichter naar elkaar toe reizen. Ik doe alleen maar waar ik me lekker bij voel. Ik voel dat ik weer meer wil gaan reizen. Mijn reizen zullen met name tussen een paar landen plaats vinden. Maar daarnaast ook daarbuiten. Wat ik nu alleen doe, doen we straks samen. Het getal 62 komt vaak bij mij naar boven. Moeten we nog zolang wachten om samen te komen? Ik zie voor me dat dit eerder is. Uiteindelijk heeft onze ziel pas echt rust als we samenkomen. Daar werken we beiden naar toe. Ieder op ons eigen pad. Uiteindelijk komt dit pad samen. We zullen zien. Vertrouwen. Ik voel ook heel sterk dat ik wil gaan werken. Alleen, maar het liefst samen. Ik voel je energie nu heel sterk en voel dat we dichter bij elkaar komen. Maar dit gevoel is niet meer van krampachtig en gedwongen samen moeten komen. Alleen maar in liefde samenkomen. Dit mag nu ook aards gaan gebeuren. Maar dat kan ook pas over een hele tijd zijn. In ieder geval in een andere dimensie. Dit kwam door en het is goed en ik laat het weer los. Ik voel me goed.

Translate »