Selecteer een pagina
Biesbosch

8-6-2022

Gisteravond en vanochtend ben ik in gesprek gegaan met mijn ziel. Gisteravond stelde ik vragen aan jou, maar vanochtend stelde ik vragen aan mijn eigen ziel. Aan jou stelde ik te veel aardse vragen en daar kreeg ik niet echt antwoord op. Op de belangrijkste vraag die ik vanochtend stelde kreeg ik een heel duidelijk antwoord.

Blijft mijn/onze ziel een dolende ziel? Blijven wij last hebben van dolende zielen? Het antwoord was NEE. Heel groot en gaf een fysieke reactie in mijn lijf.

Heeft de ziel een eigen ademhaling? Ik voelde een andere ademhaling vanochtend. Een hele rustige ademhaling bovenin in de buurt van mijn keel en het lijkt dan een beetje op een ademhaling buiten mezelf. Kan dit? Dan voelt het ook of jij heel dicht bij mij bent. Maar uiteindelijk is het natuurlijk gewoon mijn eigen ademhaling in mijn eigen lichaam.

Als wij geen dolende ziel in het universum blijven, betekent dit voor mij een heel duidelijk antwoord dat wij hier op aarde samen gaan komen. Maar vragen over wanneer worden niet beantwoord. Dus volledig vertrouwen op mijn/onze ziel is het enige wat ik kan doen. Ik kan dit proces niet versnellen hoe graag ik dit aards ook zou willen. Ik word echt gestuurd door mijn ziel, door het universum. Zo voelt dit. Het is goed. Overgave dan maar. De geest praat dus met mijn ziel terwijl ik in mijn lichaam op bed lig. Allemaal in contact met elkaar. Hoe bijzonder toch. Volledig in contact met mezelf, met alle delen van mezelf. Ik voelde licht en zag licht.

8:52 Het is zo fijn om in meditatieve trans te zijn. Met en in mijn ziel te zijn. Dat kan ik nu ieder moment doen als ik dat wil.

 

Translate »