Selecteer een pagina
Arnhem

7-6-2022

4:44 Ik zie 444 op de klok en ben dus vroeg wakker. Ik hoor de vogels al fluiten en het wordt al licht. Ik heb vannacht weer een hele diepe fijne energie upgrade gehad in mijn buik. Ik voelde dat ik daar diep naar toe moest ademen om het te verlichten. Tegelijkertijd voelde ik ook dat dit jouw ademhaling was. Dat we samen ademden. Dit gebeurde bewust in het onbewuste. Hoe werkt het bewuste onbewuste? 

Gister toen ik buiten zat vlogen er voortdurend bijen op mij. Ik zoek dan online op google waar bijen goed voor zijn. Ik ga daar over lezen en wordt dan blij van een bij. Wat ben ik blij dat ik dit allemaal kan lezen zonder dat ik allemaal boeken in mijn kast hoef te hebben.

Daarnaast lees ik over Lemuria. Wat is dat? Ik vind hele interessante informatie hierover. Ik word weer wat rijker van deze informatie maar ik hoef er niet volledig in te duiken of er alles over te weten om er blij van te worden. Ik neem het tot me en laat het weer los. Dit is mijn manier van leren. Ik word hier heel blij van. Daar gaat het om in mijn leven.

8:38 Mijn derde oog voelt nu helemaal open waardoor er veel informatie van boven binnenkomt. Ik voel dat ik echt heel goed voor mezelf moet zorgen. Ik vraag me af of dit bij jou al zo was toen we elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of is dit bij jou nu ook pas helemaal open? Maar ook deze gedachten laat ik maar weer los.

Translate »