Selecteer een pagina
Dordrecht

6-6-2022

6 6 6 Mijn derde oog ging alweer vroeg open. Vandaag maar even aarden. Yoga en wat mediteren om alles weer even naar beneden te halen. De band om mijn hoofd lichter te laten worden.

Gistermiddag overviel me verdriet. Ik wil zo graag weer reizen, maar ik wil dit ook zo graag met een gelijkgestemde doen. Maar dit kan niet meer met D. in dezelfde ruimte. Ik wil alles als ik met iemand ga reizen. Ik wil zo graag alles met jou gaan delen. Ook reizen. Dat verdriet voelde ik gister. Ik vraag me af of jij dit dan ook voelt. Dit gevoel duurde niet lang. Ik weet echt wel dat mijn tijd om te reizen weer komt. Toch nog maar weer even geduld. Ik wil alleen nog maar vooruitkijken en de mooie en fijne dingen uit het verleden meenemen op mijn nieuwe pad. Het pad van heling en genezing en dit delen.

Translate »