Selecteer een pagina
Tweelingziel-mijn natuurlijke zijn

5-6-2022

Ik werd rustig wakker vanochtend en zag heel duidelijk en helder het plaatje voor me hoe het gaat worden, hoe het gaat zijn. Ik ben verliefd geworden op een vrouw. Dat het niet zomaar een verliefdheid was wist ik meteen. Jij bent in mijn leven gekomen, gebleven al die tijd en gaat er ook echt komen. Om samen te gaan werken met energetische helende en genezende energie. Dat gaan wij echt samen doen. En dat dat alles gestuurd wordt door een grote kracht. De kosmos. Die stuurt ons ook steeds verder naar elkaar. Steeds dichter bij elkaar.

Ik blijf leven in het nu en ga door op mijn pad waar ik op bezig ben. Met mijn website en ik hoop op wat werk. Maar dat gaat wel komen. Ik vertrouw. Heel goed voor mezelf en mijn eigen energie blijven zorgen is iets wat bovenaan mijn lijst staat. Leven met mijn natuur, leven met de natuur. Geen haast, alles laten gebeuren en alleen mijn hart volgen.

 

Translate »