Selecteer een pagina
Arnhem

4-6-2022

11:50 Ik geef jou een energetische behandeling op afstand. Ik voel hele sterke magnetische energie uit de kosmos. Mijn derde oog is zwaar. Ik voel een band om mijn hoofd. Het magnetisch vermogen wordt opgevoerd door de kosmos, het universum. Ik geef de trillingen energetisch aan jou door. Ik richt me op jou en het voelt echt als een behandeling voor jou op afstand. Ik heel jou daar mee, maar ook zeker mezelf. Wat een magnetische aantrekkingskracht. Er komt giga energie naar de aarde. Poortdagen. Ik voel dat alles nog meer opengaat en zie zoveel licht. Door mijn hele lijf. We worden weer een stapje omhoog geduwd in onze energetische magnetische energie. Waar zal dit alles ons naar toe leiden? In ieder geval naar iets moois en naar samenwerking. Laat maar beginnen. Maar het is al begonnen.

Boek Starseed van Rebecca Campbell

Blz. 162-163

Transcedentie ⇒ Het hier en nu overstijgen

Immanentie ⇒ Ontkennen van de ziel en de geest

Veel Starseeds neigen naar transcedentie. Het gaat om de integratie van die twee: De dans tussen hemel en aarde, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie. Zo boven, zo beneden. Hemel en aarde. “Het wordt tijd dat we ons ervoor gaan inzetten om volledig, volkomen, totaal en van ganser harte in het hier en nu te zijn.”

Translate »