Selecteer een pagina
Cambodia-Buddha

3-6-2022

Ik ben alleen thuis. Heerlijk, maar ook een dubbel gevoel. Ik voel steeds meer dat ik alleen wil zijn, maar ook anderen om me heen wil hebben. Ik wil niet meer alleen zijn. Ik wil samen dingen doen. Het voelt nog steeds lastig en verdrietig dat ik dit niet meer alleen met D. kan doen. Ik bekijk vakantiehuisjes voor een eventuele mogelijkheid om daar te gaan wonen en te werken.

Gisteravond zijn we samen geweest. Er was geen ruis en het voelde heel helder. Het was of je echt bij me was. Zo bijzonder. We waren lang samen en daarna ben ik in een heerlijke slaap gevallen. Ik denk dat ik mijn hele leven nog niet zo goed geslapen heb als afgelopen periode. Ik heb ook minder behoefte om van alles op te schrijven. Ik voel me goed en voel dat er actie ondernomen moet worden om mijn situatie te veranderen. Ik kan dat wel voelen maar het doen is toch wat anders. Gewoon rustig doorgaan. Stap voor stap kom ik er wel. Maar dat ik kleiner wil gaan wonen wordt mij steeds duidelijker. Ik wil geen slaaf meer zijn van mijn eigen huis. Dus actie. Hoe fijn ik dit huis ook vind en hoe goed ik me hier ook voel. Maar ik wil ook op zoek naar een werkplek. Ik wil echt zo graag aan de gang. Ik ben er klaar voor. Maar is de wereld ook klaar voor mij? Klaar voor mijn energie?

8:15 De ziel, dit alles, dit al is zoveel groter dan dat wij aards zijn. Dat voel ik tijdens ons samenkomen. Zoveel licht door mijn hele lijf. Mijn derde oog trilde toen ik in jouw ogen keek. Zoveel licht. Het voelde alsof onze lichamen loskwamen van deze aarde. Ons hemels samen zijn. Maar dan nog groter gemaakt. Onze hemelse verbinding, ons hemelse huwelijk. Daar heb ik geen aards papiertje voor nodig. Dit is trouwen in de meest pure vorm. Onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Dit is geen aards gebeuren, maar we zullen het wel aards moeten gaan brengen. Ik heb heel veel zin om te gaan beginnen aan onze gezamenlijke missie. Samenwerken. Ik wil niet meer wachten, maar beginnen. Ik weet dat we allang begonnen zijn, maar ik zal toch nog een volgende stap moeten gaan zetten. Het universum is aan zet. Laat de kosmos haar werk maar doen en ons samenbrengen. Aards samenbrengen. Vertrouwen.

 

Translate »