Selecteer een pagina
Arnhem-Openlucht museum

31-5-2022

De invloed van zonnestormen. Gisteravond had ik het heel warm in bed en werd er heel veel energie door mijn lijf gepompt. Ik voelde een band rond mijn hart en voelde heel veel energie daar naartoe gaan. Ik werd een beetje emotioneel. Mijn hart kreeg weer een upgrade. Zo voelde het. Ik heb mijn handen op mijn hart gelegd en voelde mijn hart. Wat een bijzonder proces blijft het nog steeds. Ik lees gelukkig dat meer hoog gevoelige mensen hier last van hebben. Inmiddels maak ik me hier totaal geen zorgen meer over. In het begin van het proces zou ik dit wel gedaan hebben en gedacht hebben dat er iets mis is met mij en met mijn hart. Dat ik een dokter zou moeten gaan zien. Daar heb ik totaal geen last meer van. Ik voel dat ik steeds meer verbonden ben met de natuur, met moeder aarde en me aan ga passen op het ritme van de aarde. Mijn echte biologische ritme. Dit is een fijn gevoel.

 

 

Translate »