Selecteer een pagina
Zonnevlammen

29-5-2022

Ik voel veel onrustige energie. Ik voel veel ruis in mijn hoofd. Er zijn veel zonnevlammen in de kosmos. Ik wil dit niet meer voelen. Kan dit? Ik kan dit alleen maar in liefde ontvangen. Ik val ‘s avonds ook weer vroeg in slaap op de bank en vraag me af of er weer tijdsverschil is tussen onze ziel. Voel ik dit van jou? En kan ik dat ook niet voelen? Wat zou ik dan moeten doen om die ruis weer te verlichten? Ik weet het antwoord, maar dat is het antwoord van anderen. Maar ik vraag me serieus nog steeds af waarom deze twee liefdes niet samen kunnen gaan. Maar dat is in dit aardse leven niet mogelijk. Dat is niet de norm. Dus dat gaat niet gebeuren. Ik zal echt zelf een keus moeten gaan maken. Maar toch voel ik heel diep van binnen dat dit niet helemaal mijn keus is. Maar ik wil wel volledig voor mezelf gaan. Helemaal in de open. Wie ik echt ben. Want helemaal echt ben ik nog steeds niet. Zolang ik niet bij jou ben. En dat is wat ik wil. Niet meer en niet minder.

Translate »