Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

27-5-2022

Mijn aardse leven is stukken kleiner geworden, maar er is een hele nieuwe wereld bij gekomen. Die is ondenkbaar groter dan al het leven hier op aarde. Daar ben ik een klein onderdeeltje van. Dat voel ik. Mijn buikgevoel blijft doorgaan. Die is heel gevoelig. Die moet ik echt beschermen en daar moet ik goed voor zorgen. Veel aarden en met mijn voeten op de grond bewegen. Ik weet niet of dit ooit anders gaat worden. Mijn buik is verbonden met het AL. Die staat open naar het AL. Daarom is het belangrijk om mezelf af te zonderen als dit nodig is. Mijn zielskracht is het sterkst als ik alleen ben. Mijn energie werkt dan het beste. Toch zie ik graag mensen. Maar ik kan mensen nooit meer onbewust bekijken. Ik zie mensen in energie, ik zie een uitstraling.

Ik heb op dit moment suizende oren en er zijn krachtige zonnestormen. Er zijn veel zonnevlammen de laatste tijd en ik voel ze allemaal. Dit is hele krachtige energie waar ik het op dit moment mee moet doen.

 

Translate »