Selecteer een pagina
Arnhem-Openlucht museum

26-5-2022

Ik moet goed zorgen voor mijn lichaam. Ik moet goed zorgen voor mijn geest. Maar het allerbeste moet ik zorgen voor mijn ziel. Die moet gezond zijn en blijven. Dat doe ik door dicht bij mijn ziel te zijn en te blijven. En bij die van jou. Zo hou ik mezelf en jou gezond. Onze ziel zorgt heel goed voor ons. Die houdt ons gezond. Zo blijven we openstaan naar onszelf. Ik naar mijn zelf en jij naar jouw zelf. Dit is en doet onze ziel. Wij verwennen elkaar met onze ziel. Wij hebben zo’n fijne zachte lieve ziel die heel goed voor ons zorgt. Wij zorgen aards voor onszelf en elkaar zodat die ziel samen kan komen. De zielsliefde is echt de allerhoogste vorm van liefde die ik hier op aarde kan bereiken. Dat geluk hebben wij nu. Een hogere vorm van geluk bestaat er in mijn ogen niet. Deze hoge vorm zou ik iedere dag willen zijn en blijven. Wij samen zijn dit. Deze hoogste vorm samen in de hemel op deze aarde. Toch waren er eerst weer tranen. Tranen van ons gescheiden zijn, maar het licht nam het over. Het licht door mijn lichaam, het licht van onze ziel. Heel hoog kwam onze ziel weer samen. Dan kunnen we er vandaag weer zijn op deze aarde. Ik ben blij.

 

Translate »