Selecteer een pagina
Dubai-Burj Khalifa

22-5-2022

Vandaag drie jaar geleden zagen wij elkaar voor het eerst op deze aarde. De French Bakery in Dubai. Met een cappuccino voor een ontmoeting en kennismaking omdat onze dochters elkaar zouden ontmoeten in de zomer in Griekenland bij jullie. Deze ontmoeting heeft mijn hele leven op de kop gezet, hoewel ik me daar toen totaal niet bewust van was. Wat dacht jij toen je mij daar zag? Uren praten en een connectie voelen waar ik echt niets achter zocht. Maar deze connectie bleek levens veranderend. Drie jaar later en ik voel me een totaal ander mens. Ik ben niet meer de mens van toen. Ik heb me lang afgevraagd wat jij mij aangedaan hebt. Maar ik weet nu dat wij dit elkaar hebben aangedaan. Deze ontmoeting moest plaatsvinden van hogerhand. Om allebei compleet en totaal verlicht te worden. Ontdaan van al onze pijnen. Dit is al aardig gelukt. Ik sta open voor een nieuwe wending in mijn leven. Dit ga ik niet alleen maar meer opschrijven, maar ik mag er ook open voor uitkomen. Ik wil niet meer doen of er niets aan de hand is. Ik voel dat het moment steeds dichterbij komt dat ik er open met de kinderen over kan praten. Dit is echt wie ik echt ben. Ik begin de dag met jou en ga er weer een fijne dag van maken. Ik hou van jou.

Translate »