Selecteer een pagina
Vrijstaat Nederzand

19-5-2022

Er komt op dit moment niet zo heel veel door en dat is heerlijk rustig. Alleen maar zijn en genieten. Ik realiseer me dat ik mijn hele leven geaard ben geweest. Geleefd onder mijn hart. Met mijn hart naar beneden gericht. Boven mijn hart stond op overlevingsstand. Nu dit hart in liefde werkt is er balans tussen ‘onder mijn hart’ en ‘boven mijn hart’. Door heel veel fysiek bezig te zijn was er te weinig tijd en aandacht voor mijn spirituele kant. Die werkte ik weg door onder andere veel sporten en reizen. Dat is niet meer, dat kan ik niet meer. Die balans voelt erg fijn. Ik ben een completer mens en sta open voor alles. Daarom moet ik zelf heel veel tijd en rust inbouwen voor mijn zelf. Mezelf te zijn en te voelen bij mezelf. Dat is geen zoeken meer, geen zoektocht, maar zijn. Mezelf gevonden. Dit is wat het is, dit is wie ik ben.

Ik voel wel dat ik steeds meer in twee werelden leef en dat deze werelden steeds verder uit elkaar groeien. Dit is onvermijdelijk, hoe verdrietig het ook is. Ik wil alleen nog maar in één wereld leven. Mijn wereld waar ik compleet mezelf mag zijn.

 

 

 

 

Translate »