Selecteer een pagina
Op hoop van Zegen

18-5-2022

Ik voel me rustig, ik slaap goed en leef steeds meer in het Nu. Ik wandel langs het strand, geniet van de strandpaviljoens en heb een ontmoeting met een vriendin waar ik heerlijk mee kan praten over alles waar ik over wil praten. Ook het werken aan mijn website geeft mij een fijn gevoel. Dan ben ik bij jou. De rust doet me goed en dan voel ik jou het best. Maar ik kan je dan ook loslaten. Als ik jou loslaat, laat ik ook mezelf los en kom dan in een flow. Dat is lekker. Als ik ga denken, denk ik aan een scheiding en dat voelt niet fijn. Het voelt nog steeds niet fijn om D. dit aan te doen. Dat wil ik helemaal niet. Maar om allebei verder te kunnen zal ik hem toch los moeten gaan laten. Maar hier aan denken geeft me onrust. Maar het is niet alleen D. loslaten, het is iedereen loslaten. Dat is wat ik voel, dat is wat ik weet.

 

 

 

Translate »