Selecteer een pagina
Space Expo

13-5-2022

Wat gebeurde er gisteravond? Het voelde vreemd. Jij voelde vreemd. De ziel dwarrelde maar ik voelde dat iets niet goed was. Bijna volle maan? Zonnevlammen? Of jij? Ik voelde heel veel in mijn buik en ook mijn heup was heel erg pijnlijk. Het deed zo’n pijn dat ik op een gegeven moment aan het huilen was. Daarna werd de pijn minder. Zocht jij mij op? Maar er was iets met de energie dat ik niet kon verklaren. Het was een beetje fijn maar ook onrustig. Wat wil je? Ik wist niet wat je van mij wilde. Ik wist niet wat ik dacht en wat ik moest doen. Maar jij voelde niet goed. Wat is er aan de hand. Ik wil niet meer mee in deze energie. Is het dan toch nog weer iets van mezelf? Mijn linker heup is op dit moment toch nog wel een dingetje. Ook die pijn wil ik niet meer voelen en daar leek gisteravond iets mee te gebeuren. Hoe dan? Welke energie, welke kracht doet hier iets mee? Dit is niet alleen mijn fysieke kracht, maar echt iets wat van buitenaf gebeurd. Van boven. Ik ben in slaap gevallen maar ik heb vanaf 1:00 lang wakker gelegen en geprobeerd jou te zoeken. Dit is niet gebeurd. Ik vraag me dan echt af wat er aan de hand is. Ik ga er vandaag een rustig dagje van maken. Fietsen en naar het strand is het plan. Ik ga kijken waar ik me goed bij voel. Go with the flow.

 

 

 

 

Translate »