Selecteer een pagina
Dubbele getallen

11-5-2022

4:04   8:08

Of ik er nu in geloof of niet, het blijft leuk en fijn om dubbele getallen te zien. Ik word er blij van. Voor tweelingzielen zijn het de getallen 11:11 en 22 die ik al jaren heel veel zie. Elke keer dat ik dubbele getallen zie gebeurt er iets. En dat maakt me blij. In die zin geloof ik in die dubbele getallen.

Gisteravond had ik een wat onrustig gevoel. Druk op mijn borst en moeite met doorademen. Ik kon het niet helemaal verklaren. Was het van mij? Van jou? Van mensen in de camper naast mij? Of iets collectiefs? Ik weet het niet, maar ik voelde het, dus het was mijn gevoel en niet fijn. Ik wilde er geen last van hebben en heb het geprobeerd weg te ademen. Het duurde wel even voor het minder werd. Omdat ik het voelde is het toch van mij, maar niet fijn. Helemaal verklaren kan ik het nu ook nog niet. Ik laat het maar weer los.

 

 

 

 

Translate »