Selecteer een pagina
Tweelingzielen-symbool

9-5-2022

Ik ga en wil door naar de nieuwe wereld. In licht en liefde. Met iedereen die mee wil en kan. Maar het kan niet allemaal. Ik zal nu een keus moeten gaan maken om deze nieuwe wereld verder in te gaan en meer mensen in deze nieuwe wereld mee te gaan nemen. Maar dat is niet aan mij. Ik hoef alleen maar te kiezen voor de liefde. De liefde van mijn leven. Dat ben ikzelf. Ik kan niet meer uitstellen. Jij wordt alleen maar helderder in mijn licht. Nog een paar belangrijke stappen. Ik verheug me erop om jou weer te zien. Ik zou je heel graag willen zien. Ik realiseer me ook dat er vanuit liefde hard gewerkt zal moeten worden. We kunnen niet achterover leunen en van onze oude dag gaan genieten…Dat zal er niet in zitten voor ons. Er zal gewerkt moeten gaan worden. Maar vooral wil ik heel erg gaan genieten samen. Vanuit dit liefdes samenzijn zullen we heel veel helende kracht hebben om samen te werken. Wat dat ook precies zal zijn. Het zal zijn. Wij samen.

 

 

 

Translate »