Selecteer een pagina
Kwal in de Noordzee

8-5-2022

8:00 Bepaalt de ziel mijn wil? Maakt de ziel de keus om te leven op deze aarde? Als ik een aardse keus kon maken zou ik nog steeds en altijd kiezen voor D. en de meiden. Ten alle tijden. Maar mijn ziel is sterker en maakt een andere keus en gaat een andere keus maken. De keus van mijn ziel is een andere keus als die ik aards gemaakt heb. In die zin heb ik een keus. Maar mijn aardse keus gaat offers maken. Mijn ziel is sterker dan al het andere. Alle aardse loslaten. Dat is het proces waar ik nu in zit. Ik zal vanaf nu altijd moeten kiezen voor mijn ziel, mijn natuurlijke zijn. Ik mag mijn hart en ziel gaan volgen. Dat maakt mij blij om te mogen zijn op deze aarde. Maar mezelf bevrijden en blij maken betekent niet dat ik anderen hier blij mee maak. Maar daar kan ik als ziel niets aan doen. Dat is weer een keus, een pad van andere zielen. Iedereen heeft zijn eigen pad. Iedere ziel zal aan zichzelf moeten werken om uiteindelijk ook in vrijheid te kunnen leven op deze aarde. In dit leven of in een volgend leven. Dat is niet aan mij. Zoals ik het opschrijf lijkt het heel gemakkelijk om dit vanuit mijn ziel te bekijken en zou ik nu heel makkelijk de keus kunnen maken om weg te gaan bij mijn gezin. En dat is niet zo. Maar toch gaat het gebeuren. Hoe onwerkelijk het soms met momenten nog lijkt.

 

 

 

Translate »