Selecteer een pagina
Keukenhof

7-5-2022

3:26 Ik wil alleen nog maar de hemel op aarde leven. Ik wil trouw zijn aan mezelf. Mijn hele leven ben ik trouw geweest aan anderen. Behalve aan mezelf. Nu wil en kan ik alleen nog maar trouw zijn aan mezelf. Dan ben ik ook volledig trouw aan anderen. Dit kan niet meer anders. Als ik trouw ben aan mezelf, mag iedereen mee op dit pad. In liefde. Er is werk aan de winkel. De missie begint zich steeds duidelijker af te tekenen. Hoewel ik het nog niet helemaal in detail voor me zie. Maar dat hoeft ook niet. Stap voor stap. Ik ben op weg en doe alleen maar waar ik blij van word. De hemel op aarde leven.

Ik heb gister teruggelezen in mijn dagboek over de 144000 tweelingzielen. Er is dan echt werk aan de winkel en ik ben echt op dit pad gezet om echt iets te gaan doen. Het wordt steeds duidelijker dat het echt serious business is. Het is geen makkelijk pad, maar de energie gaat steeds meer stromen. Ik voel me heel goed en dankbaar en kan dit steeds langer volhouden. Er is nog maar weinig waar ik van slag van raak. In ieder geval niet meer zo diep. Licht en liefde.

 

 

Translate »