Selecteer een pagina
Lichtactivatie

2-5-2022

Er is gisteravond weer heel veel licht door me heen gegaan. Een lichtactivatie. Het was eng en ik was ook bang. Maar niet meer zo bang als ik vorig jaar was toen dit ook een keer gebeurde. Het leek of ik weggetrokken werd uit deze aardse wereld. ‘Ik wil hier niet meer zijn’. Ik voel dat ik weer een stap moet maken, of alweer gemaakt heb in mijn eigen proces. Waarom kan ik me niet meer gewoon aards goed voelen? Waarom zijn mijn twee werelden zo moeilijk te combineren? Waarom kan ik niet alles vanuit liefde hebben? Maar dat dit niet kan wordt me steeds duidelijker. Maar ik sta nog steeds met één been in een andere, oude wereld. Eén in het aardse en één in het buitenaardse. Deze combinatie maakt mij compleet. Maar toch hangen daar keuzes aan vast die ik niet fijn vind om te maken. Dat blijft het moeilijke stuk. Waarom mag ik niet als mezelf die beide werelden hebben en in deze beide werelden leven? Omdat ik dan een gespleten leven leef? Ik ga dan niet vol voor mijn zelf. En dat is wat ik moet gaan doen. Maar ik voel ook een hele grote verantwoordelijkheid voor mijn gezin. Maar doe ik ze nu ook niet tekort? Kan ik echt mezelf zijn bij hen? Ik leef nu toch weer een soort van geheim leven. Ik schrijf alles op en deel het op mijn website. Dat is nu mijn leven, maar ik wil meer echt mezelf zijn. Het komt goed. Het is goed.

10:00 Mijn lichaam is heel moe na gisteravond en ik wil alleen maar slapen. De rest wil actie. Maar ik geef er maar even aan toe. Het lichaam moet weer even wat verwerken en ik zet mijn lichaam in de ruststand.

 

 

 

Translate »