Selecteer een pagina
Arnhem

1-5-2022

9:18 Ik zocht jouw energie. Al snel kwam ik in een lichte trans en heb mezelf een deep healing gegeven. Ik werd heel ontspannen en licht en heb mijn handen op mijn heupen, bovenbenen en buik gelegd. Dit voelde heel goed. Ik ben een tijdje in die lichte trans gebleven en voel dat dit me goed doet. Ik vraag me dan af wat jij dan voelt. Maar ik weet dat als ik me goed voel, jij je ook goed voelt. Dat is fijn.

22:48 Wat gebeurde er? Terwijl ik in mijn bed lig voelde ik me in één keer heel raar worden. Ik werd heel licht in mijn hoofd en kreeg zweetvoeten. Het voelde vreemd en eng. Ik wist echt niet wat er gebeurde. Wat betekent dit? Het duurde een paar minuten en het leek of ik flauwviel terwijl ik gewoon in bed lag. Ik ben even zo klaar met dit hele proces. Ik wil het stoppen en gewoon leven en niet meer zo moeilijk doen. Ben ik dan toch gek aan het worden? Vanmiddag heb ik veel last van mijn tandvlees. Het doet pijn en het is even niet fijn dat dit fysiek allemaal gebeurt. Ik kan het even niet verklaren. Maar ook dit gaat allemaal weer voorbij.

 

 

 

Translate »