Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

30-4-2022

Ik krijg al een paar dagen sterke gedachten door: “Ik ben precies waar ik nu moet zijn”. Dit betekent dat jij en ik op dit moment precies zijn waar we nu moeten zijn. Ik stel je een vraag: Heb jij nog fysieke klachten? Ik heb namelijk het gevoel dat jij al heel bent en een stuk verder. Meteen na mijn vraag voel ik mijn hart. “Dat we nog niet bij elkaar kunnen zijn, dat is jammer”. Dat voelde ik. Er kwam een glimlach op mijn gezicht. Want dat vind ik natuurlijk ook jammer. Maar ja: “Ik ben precies waar ik nu moet zijn”. Laat ik dan maar even zijn. En geniet van dit zijn. Ik voel fysiek nog wel iets waar aan gewerkt moet worden, mijn hamstrings. Er is dus nog werk aan de winkel. Maar ook fysiek kunnen we nog niet bij elkaar zijn. Het is goed. Divine timing.  

 

 

 

Translate »