Selecteer een pagina
Egypte-Hiërogliefen

26-4-2022

Ik vang een bericht op van het nieuws van gisteravond. Groepen zoeken elkaar op om te vechten. Het komt uitgebreid in het nieuws. Heel veel aandacht voor negatief nieuws. De mensen laten dit tot zich komen. Dan kun je roepen hoe verrot de wereld is. Waarom wordt dit nieuws uitgezonden? Is de wereld echt zo verrot? Over het algemeen wordt het licht alleen beschenen op negatief nieuws. Dit is wat de mensen voorgeschoteld krijgen en zo in een negatieve spiraal terecht komen. Ik heb een keus om dit nieuws te volgen of niet te volgen. Mijn wereld is niet verrot en gelukkig zie en ontmoet ik steeds meer mensen die dit ook zo zien. Meer oog en licht voor positief nieuws. Wat je uitstraalt krijg je terug. Als ik de wereld positief bekijk wordt hij ook een stukje positiever. Aan de negativiteit kan ik niet veel veranderen. Ik kan er alleen maar zelf voor kiezen om dit niet meer te volgen. Dit maakt mij een gelukkiger en rustiger mens.

Translate »