Selecteer een pagina
Amsterdam-bloemenmarkt

25-4-2022

Gister samen geweest met de familie in Amsterdam voor de verjaardag van mijn zus. Het lijkt even of er niets aan de hand is en het allemaal terug is bij het oude normaal. Ik stap weer even in mijn oude rol. Toch voel ik me anders als ik daar zit. Maar nu wel anders, anders. Ik heb het weer niet over mezelf maar nu is het goed omdat ik nu weet wat ik weet van en over mezelf. Ik voel wel rust nu en wil niet meer meegaan in discussies. Ik voel wel dat ik in die oude wereld kan zijn, maar ik voel ook dat ik echt met andere dingen bezig ben. Het kost me niet zoveel energie meer om daar te zijn en ook niet daarna als ik daar weg ga.

“Welke plannen zijn er nog voor reizen”

Ik heb daar geen antwoord op en weet ook echt niet welke aardse reizen ik nog ga maken. Ik ga in ieder geval lekker verder op mijn zielsreis en zie dan wel wat er op mijn pad komt. Dit is voor mij de fijnste reis op dit moment. Leven in het nu. De reis om mezelf gezond te houden en om alleen maar te doen waar ik blij van word.

Wie ben ik? Wie ben jij? Wie voel je dat je bent? En wie laat je aan de buitenwereld zien? Is dat de werkelijke persoon die je bent? Of een rol die je opgelegd hebt gekregen?

Leuke vraag waar mensen meestal vanuit hun denken een antwoord op zullen geven.

Translate »