Selecteer een pagina
Nijmegen-wandelroute-N70

24-4-2022

My heart is on fire. Your heart is on fire. Our heart is on fire. Zo voelt het. Vannacht tot zeker 4:00 wakker gelegen. Samen met jou geweest maar ook met de energie van een vriendin waar ik mee gewandeld heb. Die energie blijft lang bij mij. Ik dacht dat ik wel veel sneller los kon komen van energie van anderen. Dus toch nog een leerpuntje. Voor het slapen gaan of na een ontmoeting zal ik mijn energie moeten gaan clearen. Die energie mag niet zolang bij mij blijven hangen. Ik wil daar sneller van af komen. Als ik behandelingen wil gaan geven aan mensen die open staan voor mijn energie zal ik deze energie snel los moeten kunnen laten. Tijdens een wandeling komt er met een gesprek ook al veel energie los bij mensen en kan energie gaan stromen. Toch wil ik zelf toe naar wandelen in stilte en vanuit rust. Dan kan ik in stilte bij iemand zijn en mijn energie op die manier laten werken. Ik hoef zelf niet meer zoveel te praten. Het is fijn om mijn verhaal te kunnen delen met mensen die openstaan voor mijn energie. Maar door veel te praten kom ik uiteindelijk niet helemaal tot rust. Ik blijf op zoek naar die balans.

 

 

Translate »