Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

23-4-2022

5:30   (G; 6:30/D; 7:30)

Ik word de laatste tijd steeds vaker wakker rond dezelfde tijd om 5:30 uur. Dan voel ik mijn voorhoofd, mijn derde oog. Die gaat open. Is dit jouw zonnegroet, jouw ochtendritueel? Ik ga hier in mee, maar lig dan nog wel lekker in mijn bed. Dit is voor mij net iets te vroeg om te doen. Na een tijdje is het licht in mijn hoofd en ben ik open.

Er komt een hele sterke gedachte naar boven over de MH17.

Wie heeft de MH17 uit de lucht geschoten? Zaten er veel mensen in uit de medische wereld die in Kuala Lumpur iets naar buiten wilde brengen? Mocht dit nieuws het licht niet zien? Waarom komt deze gedachte zo sterk in mij op? Is dit omdat veel mensen hier nu aan denken en er mee bezig zijn? We zullen zien wat de waarheid achter deze tragedie is.

Wat is de waarheid over de Oekraïne? Wil ik alles weten wat daar is gebeurd, en nog gebeurt? Er wordt veel geschreven en ik hoop alleen maar dat dit niet allemaal waarheid is. Maar als het moeras dieper dan diep is weet ik niet of ik, of andere mensen de waarheid altijd willen weten. Ik heb geen bewijs, ik ben er zelf niet bij geweest. Dus wat is waarheid wat er van verschillende kanten wordt geschreven. Als dit de waarheid echt is, weet ik niet of een mens hier ooit overheen komt als je dit zelf mee hebt moeten maken. Hoeveel licht en liefde moet dan die kant op gestuurd worden om mensen over alle trauma heen te laten komen?

 

 

Translate »