Selecteer een pagina
Arnhem

21-4-2022

5:58

Waarom is eerlijkheid zo belangrijk voor mij? Ik wil alleen nog maar eerlijk zijn naar anderen en verwacht dat ook van anderen. Wat is er gebeurt in vorige levens waardoor dit vertrouwen in eerlijkheid is beschaamd?

Gisteravond zochten we elkaar op. Het was fijn samen en het voelde goed. Tot er gedachten in me opkwamen dat jij in woorden niet eerlijk bent geweest tegen mij. Dit komt regelmatig terug in mijn gedachten en is een ruis in mijn energie. Als jouw woorden eerlijk en de waarheid zijn is dat wat we op zielsniveau delen dan niet eerlijk en echt? Ik wil geen last meer hebben van deze ruis. Bij deze gedachten van mij kunnen we elkaar niet meer vinden en het gevoel veranderd en dit is niet fijn. Ik probeer het nog maar het lukt niet meer. Het voelt niet goed. Het zijn aardse woorden geweest, die ik vanuit mijn ziel wel begrijp. Mijn invulling is dat je dit wel hebt moeten zeggen om mij mijn eigen proces zuiver te laten starten. Maar waarom komen deze woorden dan nog steeds bij mij terug en blijven ze me bezighouden?

Er komen ook gedachten bij mij op dat we in een vorig leven als man en vrouw geleefd hebben en dat jij niet eerlijk tegen mij bent geweest. Zou dit kunnen? Dat dat zo diepgeworteld is dat ik daar last van blijf hebben? Ik wil hier geen last meer van hebben en wil alleen nog maar eerlijk tegen elkaar zijn. En tegen anderen. Want dieper dan deze niet-eerlijkheid, weet ik toch wel dat we heel veel van elkaar houden en dat dit nooit meer over gaat. Maar het is niet fijn dat dit gebeurde. Maar dit hoort wel bij dit proces. Voor mijn gevoel was dit ons eerste bewuste onbewuste onenigheid tijdens ons samenzijn op zielsniveau. Een soort van zielsruzie. Maar daar komen wij wel doorheen. Ik voel me nu zo sterk dat ik daar niet meer echt van slag van raak. Maar deze ruis wil ik niet meer voelen in mijn energie. Het moet zuiver en eerlijk zijn.

Ik laat je weer even los voor zover dat gaat. Ik weet niet hoe jij dit nu ervaren hebt gisteravond en hoe dit voelde voor jou. Misschien kom ik daar ooit wel achter? En anders niet. Dit is gewoon weer even een blokkade die weggewerkt moest worden. Een blokkade die we samen oplossen op zielsniveau. Dat is hoe de dingen nu gaan. Eerlijkheid op zielsniveau. Ik sta boven niet-eerlijkheid op aards niveau.

Jouw niet-eerlijkheid op aards niveau raakt me nog. Dat wil ik niet meer. Ook daar wil ik geen last meer van hebben. Ik hou van jou. Hoe kan ik eerlijk zijn naar anderen als ik niet eerlijk ben naar mezelf? Omdat ik niet eerlijk was naar mezelf hoe kan ik dan eerlijk geweest zijn naar anderen? Hier moet ik nu voor boeten. Omdat ik nu eerlijk ben naar mezelf gaat dit offers brengen. In de vorm van mijn naasten. Dat voelt niet fijn. Maar ik mag nu eerlijk zijn naar mezelf om verder te kunnen naar een volgende stap in mijn leven. Uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst. Deze eerlijkheid zal tot in eeuwigheid duren. Eindelijk. Alles loslaten in en uit liefde. Alles voor de liefde. De onvoorwaardelijke, pure liefde.

 

Translate »