Selecteer een pagina
Orchidee

20-4-2022

Het was lang geleden dat ik dit had, maar vanochtend was er weer één. Opgewonden zijn in je slaap en zonder iets bewust te doen een orgasme krijgen. Vroeger heb ik alleen maar gehoord dat jongens/mannen een natte droom konden krijgen. Ik heb echt nooit gehoord en er werd nooit over gesproken dat ook meisjes/vrouwen dit konden krijgen. Waarom niet? Ik zou nu wel willen weten of er meer vrouwen zijn die dit meemaken en er over kunnen spreken. Het blijft toch vreemd voor mij dat seksueel genot voornamelijk met het mannelijke wordt gerelateerd. Het vrouwelijke orgasme deed/doet er niet toe. Waarom niet? Daar zou ik wel verandering willen zien. Ik weet dat mijn generatie en daarvoor daar niet echt over sprak. Uiteraard waren er uitzonderingen. Maar ook bij de jeugd zie ik dit niet gebeuren. Waarom niet? Seks is het bewijs dat wij bestaan, ons bestaansrecht. Waarom kunnen wij er dan niet over praten? Waarom kunnen we wel praten over alles van buiten ons, maar niet wat wij binnen in ons hebben? En waar we van mogen genieten. De denkpatronen hierover zitten heel vast. Dat was ook bij mij. Maar dat is losgekomen. Ik kan hier nu vrij over praten als ik dat wil. Dit is geen geheim meer.

Ik droom van een tijd dat vrouwen en mannen hier een normaal gesprek over kunnen voeren. Het is loskomen en loslaten van vaste denkpatronen. Maar ook op dit gebied is balans weer belangrijk. Mezelf alleen maar hier op richten is ook weer niet gezond. Dan wordt het verslaving. Maar als ik dan ergens verslaafd aan wil zijn…

Ik vraag me nu nog wel af wat jij hier dan van voelt als dit bij mij gebeurt. Is dit een zielsgevoel of een puur fysiek gevoel? Ik weet bijna zeker dat jij dit ook hebt gevoeld. Dit is niet iets wat bewust in het onderbewuste gebeurt. Maar het gebeurt wel. Maar hoe dan?

Translate »