Selecteer een pagina
Pasen

19-4-2022

Ik voel de helende kracht alleen maar sterker worden. Ongelooflijk. Wij samen. Samen werken met deze kracht. Van dichtbij en veraf, op afstand. Wij kunnen overal zijn en die kracht uitstralen. Mensen gaan dit voelen als ze ervoor open staan. Maar ook als ze er niet voor open staan. Dit is te voelen. Dat is wat ik weet en voel.

Afgelopen twee dagen was het Pasen. De wederopstanding van Jezus. Afgelopen twee jaar ben ik door een proces gegaan van sterven en weer opnieuw geboren worden. Ik ga een nieuwe tijd, een nieuwe wereld in, levend vanuit mijn bron. Mijn helende kracht gebruiken om anderen te helpen. Nu doe ik dat nog achter de schermen door het op te schrijven. Maar uiteindelijk ga ik naar buiten en wil weer onder de mensen komen. We zullen zien wanneer dat is.

Hebben we gisteravond samen gehuild? Het voelde of we samen huilden omdat we niet samen kunnen zijn. Het was maar even. Het kwam vanuit het niets, maar het kwam vanuit het diepste van mijn ziel.

 

Translate »