Selecteer een pagina
Arnhem

18-4-2022

Hoe zuiver ben ik als wij echt bij elkaar gaan komen? Mijn energie is het sterkst en het krachtigst als ik alleen ben. Zullen we dan wel bij elkaar komen. Is dat wel de bedoeling? Of vullen wij onze liefde met universele liefde en doen we het op deze aarde alleen? Is dit onze kracht? Komen we dan toch niet aards samen? Is dit wat we willen maar is dat toch niet echt de bedoeling? Hoeveel liefde in de hoogste vorm er ook is, wordt dit minder als we aards samen komen? In plaats van op onszelf richten, gaan we ons dan op de ander richten? Is dat de bedoeling? Verdwijnt dan niet de echte pure kracht? Of wordt deze kracht juist sterker als we samen komen? Is er te veel licht als we samen komen en worden we dan niet verblind door de ander? Verblinden we hiermee ook anderen? Maar altijd zal ik mijn licht willen schijnen. Maar ook jou zal ik in het licht willen zetten. Twee lichten die heel veel kracht hebben en het licht willen laten schijnen over andere mensen en over deze aarde. Voor nu schijn ik mijn eigen licht en dit wordt alleen maar steeds krachtiger.

Translate »