Selecteer een pagina
Paranormaalbeurs-Voetmassage

17-4-2022

Ik heb twee heerlijke dagen voor mezelf gehad. Ik ben een dag naar de paranormaal beurs geweest in de broodfabriek in Rijswijk. Ik ben nieuwsgierig en ga er met een open houding naar toe. Vanaf de parkeergarage lopend naar het gebouw zie ik al veel mensen. Ik voel de verwachtingsvolle energie. De energie van zoekende mensen. Wat gaan mensen over mij zeggen? Ik loop rond en zie veel tarot, stenen, aurafoto’s, readings en ik voel al snel alle energieën om me heen. Ik sluit me af en sta open. Ik hoef gelukkig niets met die energieën. Ik vind het wel mooi om te zien dat zoveel mensen toch open staan voor het spirituele. Maar dat is weer op heel veel levels. Ik verbind me weer niet met het aardse, de stenen, de tarot etc. Het is mooi voor mensen om hiervan weer een stukje over zichzelf te leren. Voor mij is het toch een verdienmodel. Ik kom al snel bij een tafel waar het boek Zielsliefde wordt verkocht. Ik kom in een fijn gesprek met de schrijvers van dit boek. Het is hun verhaal van hun zielsliefde. Dit is ook mijn energie en ik voel veel herkenning. Een gesprek met gelijkgestemden is erg fijn en mijn dag kan al niet meer stuk. Ook heb ik nog een gesprek met een voetmasseuse. Zij begint met een soort van pendel voor mijn lichaam om mijn energielevel te testen. Deze getallen worden opgeschreven. Deze getallen zijn hoog en betekenen dat ze in balans zijn. Voor mij is dit een leuke bevestiging. Maar zonder deze getallen wist ik al dat de energie hoog was. Toch zijn getallen in de aardse wereld erg belangrijk om iets bevestigd te krijgen. Meten is weten. Waar ik vroeger erg genoot van een voetmassage, voelde ik nu niet veel verschil met hoe ik me al voelde. Een bijzondere ervaring. Het laagste cijfer was sacraal. Het tweede chakra. Hierin zit de levensenergie, Prana. Dit chakra speelt een belangrijke rol bij het ontwaken van kundalini energie. Het ligt onder de navel in de onderbuik. Het wordt ook geassocieerd met de seksuele energie. Dit is een krachtige energie, veel creatie. Bij voortplanting schept het nieuw leven. Vreugde en creatieve energie bevinden zich hier ook. Emoties voelen en deze durven uiten. Element water, beweging en verandering. De kleur oranje hoort bij deze chakra.

Na de massage vertelt ze mij over deze hoge positieve energie. Ze ziet mij in de toekomst iets doen in de richting van een retraite, rust en bewustwording? En mijn verhaal vertellen.

Het verbaast me dat ik het een hele dag vol hou op deze beurs. Maar het is toch ook interessant om hier rond te lopen. Ook volg ik een lezing van een vrouw die vertelt over paranormaal zijn en alles wat erbij komt kijken. Het is veel bevestiging met wat ik weet en hoe ik er insta op dit moment. Tijdens deze lezing zit er schuin achter mij een man en al snel voel ik mijn hart zwaar worden. Dit is niet mijn hart en ik ‘ontdoe’ mij van deze energie door diep te ademen. Na een tijdje is het zware gevoel weg. Ik kijk om en zie dat deze man ook weg is. Heeft hij wat gevoeld? Is hij daarom weggegaan? Ik zal het nooit weten of er iets met hem gebeurde daar. Maar met mij gebeurde er duidelijk wel iets. Die energie was niet van mij. Ik voel dat ik uiteindelijk ook dat hart van een ander niet meer ga voelen maar dat ik direct mijn energie inzet om dit gevoel bij de ander te laten. Dit is niet mijn energie maar van een ander.

Ik ben blij dat ik naar deze beurs ben gegaan en wat gelijkgestemden heb gesproken. Dit gaat vanaf nu alleen maar meer worden. Vertrouwen. Ik ben op de goede weg. Paranormaal is normaal. Ik ben blij om paranormaal te zijn. Iedereen is paranormaal, dat heb ik ook altijd gedacht. Alleen vindt niet iedereen het normaal. Dit ben ik nu en dit is voor mij normaal.

 

Translate »