Selecteer een pagina
Volle maan

15-4-2022

2:08

Ik krijg door wat het zwaar zeurende gevoel in mijn buik is. Het wordt helder nu. Dat is nog steeds de ziel die aan het helen is. We raken elkaar en dan heelt er weer een stukje. Ook dit gevoel zal weer verdwijnen als alles geheeld is en we bij elkaar mogen komen. Het nu, we zijn nu precies waar we moeten zijn. Niet eerder, niet later. Het nu. Het helingsproces van de ziel, gestuurd door het universum. Door diep te ademen kan ik dat gevoel weg krijgen. Ook is dit het gevoel van heel veel andere zielen op deze aarde. Alle zielen willen heel zijn. Ik heel ook andere zielen hiermee als ik mijn eigen ziel heel. Dat is wat ik voel. Ik laat dit gevoel en deze gedachten los, want voor mij is het het belangrijkste doel om mijn eigen ziel te helen. De rest gaat vanzelf mee. Toch voel ik dat ik zelf daar allemaal niet zoveel invloed op heb. Het gebeurt allemaal boven. De ziel verbonden met het universumDe ziel die naar de aarde is gezonden om te helen en te delen.

Het is ook weer bijna volle maan, dus daar komt weer heel veel helende energie uit. Krachtige energie. Dat is te voelen. Mijn ziel is op weg naar de vrijheid. Vrij van de aardse lasten. Vrij in het licht op deze aarde. Verlicht. Nog steeds heb ik niemand op deze aarde ontmoet waar ik dit gevoel mee kan delen en dat er herkenning is. Alleen jij, het aanvullende stukje van mijn ziel.

7:53

Na dit schrijven hebben we nog lang samen wakker gelegen. Het was een heerlijk samenzijn. Ik was daarna wel blij dat ik in een heerlijke slaap ben gevallen. Een volle maan heeft toch echt zijn invloed op mij. De vrouwelijke energie is nog aan het helen.

 

Translate »