Selecteer een pagina
Arnhem-home

14-4-2022

3:38 Ik lig nu al uren wakker en vraag me af of jij nu ook wakker ligt. Ik heb allerlei gedachten, heb jij ook die gedachten? Ik zou graag in een tiny house willen wonen. Wat zijn mijn gedachten en wat zijn jouw gedachten. Waar ligt de scheiding? Het is soms lastig dit te scheiden. Als mijn gedachten dicht vanuit mijn ziel, gevoel en intuïtie komen, heb jij deze gedachten dan ook? Dat zou ik graag willen weten. Maar het verschil is dat ik deze gedachten dan opschrijf in het Nederlands en jij dat niet doet, of in een andere taal. Maar onze zielstaal, energetische taal is hetzelfde. In die zin zouden we dan hetzelfde opschrijven, alleen in een andere taal. Maar ik weet natuurlijk niet of jij wel iets opschrijft. Het is leuk om hier met mezelf over te filosoferen. Maar moet dit echt midden in de nacht? smile

 

Translate »