Selecteer een pagina
Arcteryx

12-4-2022

Laat mij maar leven in mijn droom. Mijn droom is mijn werkelijkheid. De aardse werkelijkheid voelt voor mij als een illusie.

Met jou is het even rustig en het is goed. Ik heb vannacht een droom gehad dat ik heel dicht bij je was. Maar dat het toch niet echt was. Ik had het me toch allemaal ingebeeld. Het voelde niet fijn. In mijn droom leek jij ook niet op jou. Maar het maakt me ook niet uit of het wel of niet echt is. Ik voel me alleen maar steeds beter. Ook al zou het een droom zijn en niet echt, het feit dat ik me zo goed voel is het allerbelangrijkste. Ik wil alleen nog maar dingen doen waar ik blij van word.

Ik word blij als ik werk aan mijn website. Mijn verhaal, mijn leven, mijn droom. Mijn leven tussen hemel en aarde. Mijn balans vinden om zo te mogen leven.

Ik ben gister naar outdoor winkel Bever geweest en heb weer een nieuwe trui van arcteryx gekocht. Inmiddels heb ik hier al veel kleuren van. Daar word ik ook blij van. Kleding van dit merk is duur maar wel van hoge kwaliteit waardoor ik er heel lang mee kan doen en het er erg goed uit blijft zien. De naam en het logo van arcteryx verwijzen naar de Archaeopteryx, een van de vroegst bekende vogels ter wereld. Het logo is gebaseerd op het meest complete vogel skelet dat tot nu toe is gevonden.

Hoe kan de kledingindustrie verbeteren. Kwantiteit of kwaliteit? Ik ga voor kwaliteit en duurzaam. Ik kom er wel achter dat dit merk gemaakt wordt in Indonesië. Wat is dan duurzaam? Daar heeft de kledingindustrie nog een grote stap te maken.

 

Translate »