Selecteer een pagina
Oostkapelle-Lage Duintjes

4-4-2022

Ik heb erg last van mijn heupen. Al heel lang en het blijft. Ik kan wel denken dat dit pijn van andere vrouwen is, maar dit is toch echt pijn van mezelf. Ik geef mezelf een behandeling met mijn handen op mijn heupen. Ik vraag ook jouw handen erbij. Ik krijg energie uit de kosmos en voel wat er gebeurt. Misschien moet ik deze zelfbehandeling vaker gaan doen om verlichting in dit gebied van heupen en onderrug te krijgen. Ik wil deze pijn niet meer. Ik ga kijken wat ik de komende tijd daaraan kan doen met mijn energie-handen op mijn heupen.

Gister gefietst naar Domburg. Tijdens de wandeling op het strand zie ik boven het badpaviljoen een Halo. Ik kijk er met verwondering naar. Als ik om me heen kijk verbaas ik me erover dat verder niemand dit ziet. Zie ik dit dan alleen? Of is het heel normaal dat mensen dit vaker hier zien?

Ik wandel heerlijk twee uur op het strand bij Lage Duintjes. Het is koud en ik regen helemaal nat. Ik ben me tijdens deze wandeling heel erg bewust van het gevoel in mijn heupen. Kom ik ooit van deze pijn af? Maar dat is een negatieve gedachte. Ik ga het omdraaien en positief kijken wat ik eraan kan doen.

Vandaag is het een regendag in de camper met boek, website, breien en een goeie cappuccino.

Starseed Blz. 89

“Zielsovereenkomsten worden vaak aangegaan tussen twee zielen die een karmische geschiedenis hebben en wat karma betreft bij elkaar passen. Zo’n overeenkomst zou kunnen betekenen dat ze elkaar op hun persoonlijke zielsmissie of op een gezamenlijke collectieve zielsmissie zullen steunen, maar het kan ook zijn dat ze onderling nog karma hebben te verwerken. Als ze elkaar ontmoeten, wordt er in allebei iets wakker gemaakt. Maar net als bij alles op deze wereld heeft de vrije wil altijd het laatste woord, en dus moet er een bewuste keuze worden gemaakt”

17:30

Vanmiddag heb ik nog een lekkere strandwandeling gemaakt bij Vrouwenpolder. 

…Het maakt niet uit hoe, maar ik had geen last van mijn heupen…wel bijzonder. Ik ga nog even door met mijn zelfbehandeling op mijn heupen. Als het werkt, dan werkt het.

 

 

Translate »