Selecteer een pagina
Zeeland-Biggekerke

29-3-2022

Biggekerke

Ik ben weer even alleen op pad met de camper. Gister aangekomen in Zeeland. Ik heb vannacht lang wakker gelegen en voelde zware energie in mijn buik. Ik heb de kracht van de ademhaling  ingezet om het weg te krijgen. Wat is deze energie? Het duurde een tijd voor het weg was. Ik voel de energie van de aarde. Ik voel dat veel mensen het moeilijk hebben, maar ik kan er niets aan doen. Maar wat zegt het nog over mezelf? Ik wil zelf alleen nog maar liefde zijn en liefde voelen. Zo kan ik mezelf helpen. Ik kan het niet oplossen voor anderen. Ik voel ook het verdriet over een scheiding. Dit voelt niet fijn, want dit is niet wat ik wil. Maar het is op termijn onvermijdelijk. Deze twee liefdes kunnen blijkbaar niet naast elkaar bestaan. Hoe verdrietig is dit. Maar ik kan hier niets aan doen. Ik mag gaan voor mijn eigen geluk en vrijheid. Voor mij is daar ruimte voor hen allebei. Ik wil alleen maar dat iedereen gelukkig is.

 

 

Translate »