Selecteer een pagina
Dubai-Room with a view

26-3-2022

6:44

Ik kan D. niet meer gelukkig maken. D. kan mij niet meer gelukkig maken. Wij kunnen elkaar niet meer volledig gelukkig maken. Dan scheiden de wegen. Hoe verdrietig en pijnlijk het ook is. Maar ik heb nergens spijt van want mijn gezin is het mooiste wat me is overkomen. Ik wil ze niet missen in mijn leven. Maar oude leefpatronen passen niet meer bij mij. Ik stap een nieuw leven in. Zo voelt het nu voor mij. Er kan gesproken worden over schuld. Maar ik voel me niet schuldig dat dit is gebeurd. Voor mij voelt het dat het allemaal vanuit en in liefde gebeurt. Bij onvoorwaardelijke pure liefde kun je niet spreken over schuld. Dat is dan aan anderen, maar niet aan mij. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven. Ik ook. Ik wil op dit moment alleen nog maar alleen zijn. Als ik alleen ben, ben ik niet alleen. Dan voel ik me niet alleen. Dan ben ik Al-één met mezelf.

Ik ben hier niet alleen, maar ik voel me hier wel alleen. Als ik alleen ben, ben ik alleen, maar voel ik me niet alleen.

9:29

Ik heb mezelf een heerlijk, natuurlijke ochtend opwarmer gegeven. Heel veel energie, de dag kan beginnen. OMG wat was het weer lekker. Stopt het nog dat het minder lekker gaat worden? Ik hoop het niet. Wat een licht en wat een liefde voel ik nu. Dit is het beste medicijn tegen heel veel ziektes. Dit medicijn wil ik iedereen wel voorschrijven. Gratis en voor niks.

 

Translate »