Selecteer een pagina
IJsland Open air museum

24-3-2022

6:10

Ik kan niet meer denken in grenzen en muurtjes. De wereld is groter dan mezelf, mijn familie, mijn stad, mijn land, Europa, de wereld. De wereld is zelfs groter dan de aardse wereld. Nu ik dat zie en weet zijn er onbegrensde mogelijkheden om te leven. Wie legt mij die grenzen op? Die grenzen zaten in mijn hoofd en werden door anderen opgelegd. Mijn hart en mijn ziel kent geen grenzen. Deze worden begrensd door de buitenwereld. Nu ik mijn hart ken en voel zijn er geen grenzen meer. Liefde kent geen grenzen. Mijn hart is liefde en kan overstromen, maar mijn hart mag nooit meer begrensd worden. Niet door anderen maar ook niet meer door mezelf. Ik gooi de grenzen steeds meer open en zo ligt de wereld steeds meer aan mijn voeten. De onbegrensde mogelijkheden van mijn ziel, leven buiten die grenzen, leven in vrijheid. Leven met een open hart en met een open ziel. Allemaal in en vanuit liefde.

Translate »