Selecteer een pagina
South Australia Flinders Range

23-3-2022

Ik stel wat vragen aan mezelf. 

Moet ik mijn dagboek wel blijven schrijven op mijn website?

Kan ik blijven leven in de situatie zoals die nu is?

Hoe ga ik financieel zelfstandig worden?

Hoe en waar kan ik gaan werken met mijn helende energie?

Ga ik werken met mijn handen?

Het zijn veel vragen maar ik weet nog even niet de antwoorden.

Ik ben ruimdenkender gaan denken over de liefde. Er is meer liefde. Er is allesomvattende liefde in mijn leven gekomen. Maar ik kan niet van anderen verwachten om ook zo te denken. Op dit moment voel ik niet de noodzaak om uit mijn bestaande situatie te stappen. Ook hier voelt het goed en ben ik gelukkig. Ik weet niet of dit uiteindelijk gaat werken. De tijd zal het leren. Maar dat ik wil gaan werken is voor mij heel duidelijk. Met jou of zonder jou. Ik voel dat ik al heel veel werk verricht maar ik verdien er alleen nog geen geld mee. Werken achter de schermen. Maar hoe ga ik geld verdienen met mijn eigen energie? Toch maar weer dat geduld en blijven groeien en bloeien.  Het komt goed, het is goed.

 

Translate »