Selecteer een pagina
Borneo Mulu resort

22-3-2022

6:10

Ik heb een heldere droom. Zijn dromen bedrog? Ik krijg heldere informatie door van een bekende. Ik hoef daar niets mee maar het houdt mij wel bezig in mijn droom. Als ik wakker word laat ik het maar weer los. Is dit een roep van een ziel?

Mijn buik voelt nu ook weer rustiger na de reset van gisteravond. Wat een bijzondere ervaring was het weer. Het voelde of mijn hart en mijn buik samenkwamen. Het was een hol en opwindend gevoel. Hart en buik als één.

7:44

Ik voel me leeg en hol van binnen. Ik voel me goed en in trans. Bestaat een tweelingziel? Wij krijgen allebei andere dingen binnen over mensen. Dingen over mensen die de ander niet kan weten. Dat is via de geest. Wij zijn dan toch twee losse zielen die eigen informatie binnen krijgen. En toch voelt deze ziel een hele sterke aantrekkingskracht naar de ander. Een Tweelingziel heeft niet altijd dezelfde gedachten. Maar dit wordt wel steeds meer als je meer en meer in elkaars energie zit. Toch zie ik een tweelingziel nu ook wel los van iedereen en dus ook los van de eigen tweelingziel. Wat is dan die kracht van die ziel die zo sterk is dat die bij de ander wil zijn? Dat is dan toch de aantrekkingskracht naar liefde, naar onvoorwaardelijke pure liefde. Dat is de verklaring voor mij wat er gebeurt met een Tweelingziel. De drang om aards samen te zijn, maar niet samen hoeven te zijn om bij elkaar te zijn. Wat een bijzondere liefde. Tussen verliefde mensen is er altijd een sterke aantrekkingskracht, maar die verliefdheid wordt minder na verloop van tijd. En gaat over in liefde. Maar bij een tweelingziel is er een verliefdheid die sterker is dan jezelf. Het gaat alleen maar om zelfliefde. Vanuit die zelfliefde, als alle trauma is weggewerkt, kun je samenkomen met je tweelingziel.  Dan heb je een missie. Ik voel nu dat ik twee missies heb. Mezelf zijn in mijn gezin en mezelf zijn bij jou, mijn tweelingziel XXL.

Ik heb mijn innerlijke werk gedaan en ga nu oogsten. Maar ook zaaien, zaadjes planten. Mijn schrijven, helen, doe ik naast mijn gezin. Voor nu voelt dat goed. Anderen kunnen en mogen geen verwachtingen meer hebben van mij. Ik kan daar niet meer aan voldoen. Ik voldoe alleen nog maar aan mijn eigen verwachtingen, mijn eigen doel, mijn eigen missie.

Translate »